Sohbet Arkadaşı, Arkadaş Arıyorum, En İyi Arkadaşlık Sitesi


Sohbet Arkadaşı, Arkadaş Arıyorum, En İyi Arkadaşlık Sitesi

Sohbet ve Chat Siteleri Arkadaş bulmak ve bu arkadaşlığı, dostlu pekiştirmek anlamında en ideal sohbet ortamıdır. Arkadaş bulabilmek ve bu arkadaşlığı ileri seviyeye taşıya bilmek için Anlasevgimi.com sizlerin klavuzu olmaya aday bir sohbet sitesidir.

Arkadaşlık siteleri ile aynı kategoride yer alan birçok sohbet sitesi vardır. Her sitede olduğu gibi buradada yazılı sohbet ve anlık mesajlaşma yolları ile iletişim sağlanmaktadır. Seçtiğiniz yada tanışmak istediğiniz kişi ile birebir sohbet edebilirsiniz. Sohbet arkadaşlık sitemiz ücrete tabi değildir ve hiç bir üyelik gerektirmez. Yeni kız arkadaşlarla tanışabilmenin yolu Anlasevgimi.com’dan geçer. 

Türkiye‘nin her şehir’inden katılımcıların oluşturduğu ve tamamen samimiyet duygusuyla hareket eden Arkadaşlar ile tanışacaksınız. İlk önceliği seviye olan sitemizde kesinlikle olmaması gereken sohbetler yapılmamaktadır. Yapanlar yetkili Arkadaşlar tarafından uyarılıp devam ettiği taktirde sunucumuzdan uzaklaştırılmaktadır. Sitemizin isminden anlaşıldığı gibi Anla Sevgimi, Anlat Artık Sevgini diyoruz ve sizleri sohbet odaları ve sohbet siteleri, chat siteleri sayfamıza davet ediyoruz.

Arkadaşlık Sitesine  sadece web üzerinden değil akıllı telefonunuzdan da giriş yapabilirsiniz. Google aramalarında mobil sohbet hizmetide vermekteyiz. Ayrıca Mobil Arkadaşlık kelimesi olarak ta Sohbet sitemize ulaşabilirsiniz.

Sohbet Arkadaşı arayan değerli dostlarımıza en iyi hizmeti vermek ve hoş zaman geçirmelerini sağlamak için elimizden geleni yapmaktayız. Yeni arkadaşlarınızla tanışın sohbet edin canınızmı sıkıldı oyun ve yarışma kanallarımızda karşılıklı olarak yarışarak zamanın nasıl geçtiğinin farkına varmayacaksınız.

 

15 Yorumlar

  1. Ugur

    3 Ocak 2018 at 08:12

    Slm Uğur ben yaşım 29 bekarım bayanlar arasın WhatsApp numaram var bu 0541 432 48 44

    Cevapla
    • sylvia

      2 Şubat 2018 at 19:08

      Tanıştığımıza memnun olduğum iddiamda bana ulaşın (sylviaibrahiim@gmail.com) Lütfen postanızı kutumuma gönderin Tamam sana resimlerimi göndereceğim

      Cevapla
  2. Volkan

    10 Ocak 2018 at 19:02

    Selam aleykum 30 yasindayim karsda otururyorum iktisat mezunuyum alcak gönüllü mütevazi saygi sevgi icerisin sözünü özünü bilen bir hanimla ciddi düşünüyorum samimiyetden uzak alayci insanlardan hoşlanmam

    Cevapla
  3. ayse

    13 Ocak 2018 at 09:52

    mrb benayse 22 yasinda baban asli urfali anem bursa kasavasindan bulgaristana gocmesler ben 5 yasidayken kaza oluyorlar ben buyuk anemne yasiorum ciflimiz var ayvanarimis turkiyeden ev almak istiyorum ama tanidim kisiler bana kazik atilar alah icin yardim et

    Cevapla
    • Hüseyin

      23 Şubat 2019 at 23:18

      Kazik turk toplumuna has bir ozellik kazigi yemek istemiyorsan kisiye bak

      Cevapla
  4. Hakan

    21 Ocak 2018 at 17:40

    Slm ben hakan buraya katilmaktaki amacim benim gibi niyeti citti anlamda evlilik olan olgun vede durustluge önem veren bir bayanla tanismak isterim her ilden olur ltfen sadece citti dusunen bayanlar arsinlar istanbulda yasiyorum ltfen tanitici msj atarsaniz sevinirim

    Cevapla
  5. Salih

    11 Şubat 2018 at 17:02

    ben Salih yaş 37 Tekirdağ Çorlu’da ÇEVRESİN de LAFLA DEĞİL GERÇEKTEN KENDİSİNE ** BİR SIRDAŞ DOST ARAYAN BAYANLAR SADECE İKİMİZ SEN VE BEN TAMAMEN ARAMIZDA GÜVEN İÇİNDE SINIRSIZ HER KONUDA YAŞAMAK İSTEYEN BAYANLAR SAMİMİ DÜRÜSTÇE BAYANLAR ARAYIN KONUŞALIM WHATSAPP VAR 05321561165CİDDİ OLAN LAR YAZABİLİR ARAYA BİLİR” Wathsapp ve bip var Tekirdağ Çorlu İstanbul ÇEVRESİN ZENGİN bayan EŞİ yurtışında olana bayan dul bayan ve ** bayan öğretmen bayan evli mutsuz bayan yaş 18 ile 60 arası şiman bayan tombul bayan doktor bayan hemşire bayan bekar KIZLAR ev KIZLAR wathsapp bip var 05321561165

    Cevapla
  6. chat siteleri

    21 Mart 2018 at 18:54

    Merhaba bünyamin ben istanbul yalniz yaşıyorum genç kızlarla tanışmak istiyorum bekarım memurum 05443139173 hoşçakalın

    Cevapla
  7. sohbet siteleri

    21 Mart 2018 at 18:56

    Merhaba bünyamin ben istanbul yalniz yaşıyorum genç kızlarla tanışmak istiyorum bekarım memurum 05443139173

    Cevapla
  8. mert can

    9 Mayıs 2018 at 13:09

    slm ben mert diyarbakır da yaşıyorum yaş 21 ciddi kız arkadaş arıyorum ciddi ilişki aşk istiyen sevgili arıyorum cidii dusunen mesaj yada wahtsapp da mesaj atabilir numara 0536 714 53 06

    Cevapla
    • Gökhan

      2 Haziran 2018 at 13:32

      Merhaba ben gokhan 39 yaşındayim güzel bir dostluk arayan gizliliğe aile değerlerine önem veren bir bayan arkadaş arıyorum WhatsApp ta kullaniyorum istanbul yada tekirdag çevresi 0541 945 00 70

      Cevapla
  9. Gökhan

    2 Haziran 2018 at 13:31

    Merhaba ben gokhan 39 yaşındayim güzel bir dostluk arayan gizliliğe aile değerlerine önem veren bir bayan arkadaş arıyorum WhatsApp ta kullaniyorum istanbul yada tekirdag çevresi 0541 945 00 70

    Cevapla
  10. Sinan 05388702838

    22 Haziran 2018 at 18:35

    SLM BURSADAN SINAN 42 YAS 180 BY TUM OLGUN MUTSUZ BAYANLAR ARAYIN TANISALIM 05388702838

    Cevapla
  11. Bayram

    25 Haziran 2018 at 12:44

    Slm İstanbul lü bayanlar arayın görüşelim tanışalım gezelim.5358232055

    Cevapla
  12. Gulll

    12 Temmuz 2018 at 09:47

    Merhab 26 yas bekyarim doguma bume yunanistanda kaliyom ayilemle beraber yasiyom burda bulunma sebebim cidii olgun bakimli bir hayat arkadasimi bulmak beni cidi anamda tanimak isteyen bana wasp ulasi

    Cevapla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir